(?)

 (?)

Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende soorten wandelingen met de prijzen daarachter. Helaas is het alleen mogelijk dat ik met uw hond ga wandelen als u in Almere woont. U kunt kiezen voor een wandeling van een uur, een half uur of 2x een half uur of speciale wandelingen. Indien er extreme weersomstandigheden zijn pas ik de wandeling aan tot een wandeling die geschikt is voor de hond en bied ik eventueel extra opties. Zo kan besloten worden, in overleg met u als eigenaar zijnde, dat er bij zeer warm weer korter gewandeld wordt maar de hond dan wel mag zwemmen en bij thuiskomst een bak vers en koel water krijgt.

Momenteel nog voor de maandag, woensdag en vrijdag op zoek naar honden om uit te laten vanaf 11.00 uur 's ochtends tot 17.00 uur 's middags nog plek. Op dinsdag en donderdag momenteel geen plek.

Kennismakingsgesprek inclusief proefwandeling van een half uur (indien mogelijk met eigenaar/eigenaren) geheel gratis!


Privé wandeling 1 uur € 15,-
Privé wandeling half uur € 8,50
Privé wandeling 2x een half uur € 17,-
Privé puppy wandeling 15 min. € 10,-
Afwijkende wandelduur: In overleg is er veel mogelijk.
N.B. Indien uzelf meer dan één hond heeft en u wilt dat ze tegelijkertijd wandelen betaald u geen €15,- per hond, maar €15,- voor de eerste hond en daarna slechts €5,- per hond extra. Voor 2 honden is dit dus €20,- en voor 3 honden €25,- enz. Dit geldt echter niet wanneer de honden apart wandelen (dit kost dan voor 2 honden 2 uur wandeltijd dus dan betaald u wel €30,- voor beide honden).


In verband met de gezondheid van mijn eigen hond kan ik helaas geen Duo-wandelingen meer aanbieden.