(?)

 (?)

Tot eind augustus 2018 bied ik oppas bij mij thuis aan voor uw hond(en). U tekent hierbij ook een contract en overhandigen van de gegevens van de dierenarts is verplicht zodat er in geval van nood contact kan worden opgenomen met uw eigen dierenarts voor eventuele belangrijke informatie. Oppas bij mij ziet er als volgt uit:
- Ervaring met honden van jongs af aan en zelf een hond heropgevoed.
- Ervaring met geven van orale medicatie.
- Mogelijkheid tot wandelen in het nabij gelegen park.
- Oppas in huiselijke kring met oog voor gezondheid en dierenwelzijn (hier gelden wel voorwaarden voor om deze te garanderen). *
- Oppas door een gediplomeerd dierverzorgster die eveneens diverse cursussen en een lezing heeft gevolgd over honden. **
- Geen vreemde honden tegelijk met uw hond(en) bij mij thuis, maar alleen uw eigen hond(en) (maximaal 2 honden).
- Tekenen van een contract is verplicht zodat u weet waar u aan toe bent en uw hond met een gerust hart achter kunt laten.
- Kosten zijn € 25,- per 24 uur en € 15,- per dag

* Voorwaarden voor de gezondheid van uw hond zijn dat uw hond geen Giardia heeft of een andere besmettelijke ziekte. Uw hond dient tijdig geënt, ontwormd en behandeld tegen teken te zijn. Titerbepaling en/of het behandelen van uw hond met natuurlijke middelen (bijv. chinese kruiden) tegen vlooien/teken/wormen is toegestaan. Indien uw hond ziek is maar geen besmettelijke ziekte heeft (bijv. voedselallergie of staar) is uw hond van harte welkom en eventueel kan ik indien nodig orale medicatie toedienen. 

** Gevolgde cursussen zijn: Theoriecursus tot hondentrainer, workshop impuls controle en een lezing beweging voor de hond.

NB: Uw hond dient met katten te kunnen (of eventueel te kunnen proefverblijven om te kijken of uw hond met katten kan; mijn kat is zelf gewend aan honden), eventjes alleen te kunnen blijven (max. 2,5 achter elkaar) en niet te slopen. Honden die buiten gedragsproblemen vertonen zijn welkom; hier heb ik ervaring mee vanuit mijn uitlaatservice. Zelf uw hond(en) halen en brengen en het meebrengen van eigen voer is verplicht (i.v.m. ervaringen van maagdarmklachten bij wisselen van voer). Uw hond zal het waarderen een eigen kleedje, met de geur van thuis erop, en eventueel eigen speeltjes mee te krijgen (voor beiden kan eventueel ook gezorgd worden).